2012. január 11., szerda

JuliaNagy Make Up és a NYC

Facebook függőségemnek köszönhetően tegnap valami nagyon érdekesre és nagyszerűre bukkantam az üzenőfalon. A JuliaNagy Make Up facebook oldal posztjaként láttam meg a következő képet:



A NYC most négy partysmink kártyával kedveskedik vásárlóinak egy nyereményjáték keretein belül. Az elkészített saját partysmink beküldésével NewYorkColour ajándékcsomagot lehet nyerni. Holnap azt hiszem, el is látogatok a Rossmannba, és csak remélni tudom, hogy nem egy kártyáktól kifosztott NYC pultot találok majd! Ígérem, amint a kártyák boldog tulajdonosa leszek, készítek majd róluk egy bejegyzést, hogy egy magam fajta sminkelni szerető zöldfülű hogy is tudta megvalósítani ezeket a   csodaszép, tehetséges sminkes ecsetéből jövő, "lépésről-lépésre" partysminkeket!

És hogy miért vagyok már most biztos abban, hogy a sminkek gyönyörűek, a készítőjük pedig rendkívül tehetséges, mikor még egy kártyához sem volt szerencsém? :)

Mert tavaly egy véletlennek és egy régi ismeretségnek köszönhetően volt szerencsém találkozni a kártyán szereplő sminkek alkotójával, Nagy Júliával, egy baráti fotózás alkalmával.
A fotózáshoz Ő készítette el a sminkemet, amit Audrey Hepburn ihletett. 
Julcsi annyira szépséges szemeket, arcot és pillákat varázsolt nekem, hogy mikor belenéztem a tükörbe, szinte elállt a lélegzetem a gyönyörűségtől!
Nem is szaporítom tovább a szót, inkább megmutatom Nektek is, mert látnotok kell!!!

Smink: Nagy Júlia, JuliaNagy Make Up



Smink: Nagy Júlia, JuliaNagy Make Up



Smink: Nagy Júlia, JuliaNagy Make Up



Smink: Nagy Júlia, JuliaNagy Make Up



Smink: Nagy Júlia, JuliaNagy Make Up



Smink: Nagy Júlia, JuliaNagy Make Up




Smink: Nagy Júlia, JuliaNagy Make Up

A sminkelés hangulata is remek volt, Julcsi nagyon aranyos, minden kérésemet figyelembe vette, így azt mondhatom, hogy az első komoly sminkem mind élményben, mind pedig eredményben fergeteges volt, amit ezúton is nagyon köszönök!:)

Julcsi Facebook oldalára pedig már csak azért is érdemes ellátogatni, mert sminkjei gyönyörű modelleken és hírességeken tündökölnek, melyeket profi fotósok örökítenek meg a közönség számára.

Nem is maradt más hátra, mint hogy mindenkit arra buzdítsak, hogy látogasson meg minél előbb egy Rossmannt és szerezze be a NYC pultból ezeket a kis smink-kincseket! ;) 

sok-sok pusziiiiii

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése